Вашата кошница е празна!
Добре дошли! Вход | Регистрация

Как да поръчам

Вариантите за поръчка са: поръчка по телефон или поръчка през сайта.

Ако изберете да поръчате през сайта, стъпките са следните:

1. Избирате продукта, който искате да поръчате и натискате бутона "Добави в кошницата"

2. В горния десен ъгъл се намира Вашата кошница и всички добавени в нея продукти. Кликате върху нея и натискате бутона "Плащане"

3. Следващата стъпка е да изберете дали да регистрирате профил или да поръчате като гост. Най-лесно и бързо е да поръчате като гост, за това избете тази опция и натиснете бутона "Продължете"

4. След това попълнете данните си - имена, адрес, телефон, имейл ( всички задължителни полета са отбелязани с червена звездичка) и отново натиснете бутона "Продължете"

5. След това трябва да изберете дали пратката Ви ще бъде доставена до Вашият адрес или до офис на куриерска фирма. Тук можете и да оставите и някакъв коментар към поръчката. Пример: "Искам да се достави на 25.07" , "Желая да се достави до офис на куриерска фирма ...., намиращ се ....." или друго което сметнете за нужно. И отново натискате бутона "Продължете"

6. Следващата стъпка е да изберете дали ще платите при доставка с наложен платеж или желаете да платите с банков превод или пейпал. Избирате желания метод и натискате "Продължете"

7. При последната стъпка трябва да натиснете бутона "Потвърди поръчката"

 

Ако имате някакви въпроси или колебание можете да свържете с нас!

Back to Top