Вашата кошница е празна!
Добре дошли! Вход | Регистрация

За нас

Svetivalentin.com има за цел да Ви предложи точно онези подаръци, които търсите.

Ориентирани сме към подаръци за влюбени двойки и се стараем постоянно да допълваме каталога си с нови и нови идеи. Не се колебайте да давате такива. Ние можем да осъществим всяка Ваша идея за подарък, колкото и невъзможна да изглежда тя.

Ако имате въпроси не се колебайте да ни потърсите.

Общи условия

www.svetivalentin.com, наричан за краткост Сайта е създаден с цел онлайн продажба на подаръци и сувенири, както и персонализирани подаръци по индивидуална поръчка на клиента. Всички цени на Сайта са крайни, с ДДС и НЕ включват суми за доставка. Суми за доставка, можете да намерите в раздел Доставка. Възможни са печатни и технически грешки, като Сайта си запазва правото да извършва корекции без предварително да уведомява своите потребители, освен ако не е настъпил договор за продажба (поръчка). В този случай Сайта се задължава да информира своевременно своите клиенти за настъпили промени.

Всички стоки и услуги обявени на Сайта са описани по вид и качество и са сортирани в категории по сходство и общи характеристики. Сайта не носи отговорност при евентуални разлики в цветовете заради екранните специфики на компютрите, таблетите и телефоните. Заявяването за закупуване на продукт (поръчка) се приема за изразено съгласие от страна на клиента относно вида и качеството на закупуваната стока

Всяка стока закупена през Сайта може да бъде върната в 15 (петнадесет) дневен срок, считани от деня на получаването на стоката. При получаване на дефектна стока Сайта се задължава да смени стоката с нова или да въстанови заплатената сума. Всички разходи относно връщане и замяна са за сметка на Сайта. Изключение правят стоките изработени специално за клиента, по индивидуална поръчка със снимка или надпис - тези стоки не могат да бъдат върнати или заменени, освен ако е налице техническа или друга грешка допусната при изработката от страна на Сайта.

Сайта www.svetivalentin.com е администратор на лични данни по ЗЗЛД. Като такъв Сайта се задължава да пази и съхранява личните данни на потребителите си. Всички лични данни, предоставени при поръчка ще бъдат използвани само и единствено за целите на Сайта и няма да бъдат предоставяни на трети лица. Сайта има предприети мерки за опазване от кражба или неправомерен достъп до всички лични данни, които са му предоставени.

Всички снимки публикувани на Сайта са обект на интелектуална собственост и не могат да бъдат изполвани без писмено разрешение от страна на Сайта.

 

 

Back to Top